Päiväkirjamerkintä 6

Olipa kerran aamu, jolloin minä en tiennyt, mitä seuraavaksi tekisin. Istuin aamukahvini kanssa pöydän ääressä, 3vee söi aamupalaa ja katseli lastenohjelmia ja minä mietin, mitä seuraavaksi tekisin. En äkkiseltään keksinyt mitään akuuttia siivottavaa/järjestettävää. Paikat olivat siisteinä ja mitään ei ollut edelliseltä päivältä kesken. Päätin sitten rauhassa lukea kirjaa. Ei tarvinnut tietenkään kauaa odottaa, kun sitä akuuttia siivottavaa ilmaantui: lapset kävivät syömässä ja erityisesti 1vee jätti jälkeensä äitille tekemistä. Päivän mittaan sitä sitten tulikin tehtyä kaikenlaista: yleistä järjestelyä ja lattian käsittelyä lattiahärvelillä (sekä pölyt että pesu).


Lattiahärvelin pölyliina lattian käsittelyn jälkeen. Tämä(kin) yllättää joka kerta: kuinka sitä pölyä voi tullakin noin paljon (kuva valitettavasti kätkee ison osan pölystä), vaikka lattiat käsittelee lähes joka päivä vai onnistunko joka päivä tuikkaamaan härvelin sellaiseen kohtaan, jota ei niin usein käsitellä.


Illalla innostuin saunomisen yhteydessä pesemään suihkua (ihan valmiiksi en saanut tai ihan kaikkea en suihkusta ehtinyt). Lapset eivät viihtyneet saunassa ja tällä kertaa oli minun vuoroni olla heidän seuranaan suihkussa ja jatkaa saunomista hieman myöhemmin. Otin ENJOn kylppärituotteet ja siivoilin samalla. Jälleen sain yllättyä kuinka helposti tuli puhdasta. Huomenna aion pestä vessan ja pyyhkäistä pölyjä. Sen erityisempää joulusiivousta meillä ei tehdä, mutta siitä aiheesta lisää huomenna.

Kommentit

Suositut tekstit